Okulumuz Hakkında

Sarayköy İlkokulu
Sarayköy Mahallesi 13190.sokak No. 25 SELÇUKLU/KONYA
Okul Müdürü Ahmet KUN T 5059160188
İşkur Personeli Hasan KOÇ 05426286954
https://saraykoyilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Öğretmen :6
Öğrenci :51
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :300
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

TAM GÜN 08:45-14:45

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kaloriferli

Servis Bilgisi

YOK

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Yerleşim Yeri Bilgisi

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Okul Müdürümüz Ahmet Kunt´un İstiklal Marşı´mız E twinning projesiyle okulumuz kalite etiketi almaya hak kazanmıştır. 2021 2022 Sedep Projesinde Okul Müdürümüz Ahmet Kunt ve 4. sınıf öğrencilerimiz Camimi Seviyorum Projesiyle 2.lik ödülünü almıştır. Okul iç duvarlarımız Ayşe Gül Kunt tarafından çocuk karakterleyile boyanmıştır. Okul istinat duvarımız NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Prof Dr Mustafa Küçüköner ve öğrencileriyle yapılan işbiriği sonucu Rafadan Tayfa, Emiray ve Konya temalarıyla boyanmaktadır.

Diğer Hususlar

Bilgilerimiz günceldir. Google Haritadaki konumumuz günceldir. Instagram için @saraykoy_ilkokulu Twitter için @saraykoyilkokul Konya´nın en renkli okulu : SARAYKÖY İLKOKULU